Jump to content

Walking Dead Thread issue with Internet Explorer


Recommended Posts

FYI.

I am unable to post in thread with IE.  It is not locked.  If I click any button, nothing happens.

When on the bottom in the Quick Post area, there is a spinning wheel like it is waiting to load.  I have checked a few other threads in the Lounge and Football boards and it is not an issue.

I turned off active X filtering in my browser with no luck.  Cleared my settings with no luck.

This could be the company tweaked IE browser.  Firefox appears fine.

Link to post
Share on other sites

FYI.

I am unable to post in thread with IE.  It is not locked.  If I click any button, nothing happens.

When on the bottom in the Quick Post area, there is a spinning wheel like it is waiting to load.  I have checked a few other threads in the Lounge and Football boards and it is not an issue.

I turned off active X filtering in my browser with no luck.  Cleared my settings with no luck.

This could be the company tweaked IE browser.  Firefox appears fine.

Interesting. We are upgrading to 4.1 in a few days. I will ask you to check it again then, hopefully this is one of the bugs that is fixed.

Thanks.

Link to post
Share on other sites

Interesting. We are upgrading to 4.1 in a few days. I will ask you to check it again then, hopefully this is one of the bugs that is fixed.

Thanks.

Yeah, it is only that thread and could be something blocking on the Army network.  I have posted on a few other threads with IE. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...