Jump to content

Avatars only partially loading on IE7


Recommended Posts

No fix yet, sorry about that. But we are a step closer. Apparently this is a known issue with the software. Looking for the fix...hope to have it resolved very soon.

Thanks!

Link to post
Share on other sites

Can someone who has IE7 please outline what the issues are. I know you have done this before, I just want to make sure we have the most current issue list. We have made a lot of other changes.

Thank You.

Link to post
Share on other sites

Can someone who has IE7 please outline what the issues are. I know you have done this before, I just want to make sure we have the most current issue list. We have made a lot of other changes.

Thank You.

This machine isn't IE7, so I'm not sure I'll remember everything, but I have it at work. The avatars don't show, only a bar of about 1/5th of each one shows and the same or worse with the sigs. The multiquote doesn't work, but I've had trouble with that with this machine and it's IE8.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...